sobota 6. února 2016

Sportovní a tvořivé odpoledne

Tentokrát se sejdeme ve 14:00 na středisku SVČ - Zálom, kde bude pro všechny (i rodiče) možnost strávit odpoledne u výtvarného či sportovního programu. Jaký bude výtvarný program se domluvíme spolu až na místě. Sportovní program  bude probíhat v tělocvičně, kde mimo jiných aktivit proběhne utkání ve florbale - dospělí proti dětem. Floorbalové hole budou zajištěny.
Až nám po těch všech aktivitách vyhladoví, tak si dáme společně nějaké dobré jídlo. Středisková kuchyň nám bude k dispozici. Těšíme se na Vás.

V tělocvičně jsme si dali nejprve rozcvičku na "šále" a kruzích. Kluci zatím trénovali střelbu na branku. Někteří si stihli udělat ve výtvarné dílně před zápasem ve florbale i batiku na tričku. Zápas jsme hráli ve dvou smíšených družstvech a ve finále jsme góly už ani nepočítali. Hráli jsme skoro hodinu a pořádně jsme se všichni přitom zapotili. Znaveni jsme se z tělocvičny přesunuli do kuchyně s jídelnou, kde na nás čekal teplý buřt-guláš s chlebem. Po večeři jsme ještě chvíli poseděli a pak jsme se rozešli domů. Bylo to pěkné sportovně-výtvarné odpoledne.