sobota 21. listopadu 2015

Procházka Výškovicemi + Wii sportovní turnaj

Kdy:      Sobota 21.11.2015 13:00 sraz u Kina Luna

Kam:     Zábřeh - Výškovice - Zábřeh  (cca. 7 km)

Od Kina Luna půjdeme k Bělskému lesu, který projdeme do Výškovic a vrátíme se druhou stranou Výškovic zpět do Zábřehu. Pokud by pršelo, tak se procházka nekoná.
Po procházce se bude konat u nás od 16:00  1. kolo Zimního turnaje ve Wii (herní konzola) hrách. Budou se hrát sportovních hry a nebudou chybět ani ceny. Těšíme se na Vás.



Od kina Luna jsme vydali přes sídliště k Bělskému lesu, kterým jsme se vydali směrem do Výškovic. V lese si děti zaběhly jeden běžecký okruh (necelý 1 km) a pak jme pokračovali až na konec Výškovic. Okrajem sídliště jsme sešli k zahrádkářské osadě v dolních Výškovicích, odkud jsme dále pokračovali přes louku a došli až k řece Odře. Od řeky jsme pak šli kolem Výškovických tůní k nám domů. Sluníčko nám sice nesvítilo, ale naštěstí taky nepršelo a nefoukal vítr. Za necelé tři hodiny jme byli zpátky doma.
Tentokrát jsme měli po procházce naplánovaný pro děti u nás doma 1. Zimní trunaj ve Wii sportovních hrách. Hraly se hra jak na podložce (Běh přes překážky, Točení kruhu kolem těla a Skoky na lyžích), tak hry s ovladačem v ruce (Cyklistika, Balancování se zmrzlinou). Tři nejlepší dostali za svůj výkon sladkou odměnu. Ostatní účastníci ale také nepřišli zkrátka - zamlsali si všichni. Myslím že se děti při hraní her hezky vydováděly. Určitě můžu slíbit, že budou tuto zimu následovat další kola těchto turnajů.