sobota 30. června 2018

Proskovice

Kdy:    Sobota 30.6.2018 10:00 Bělský les (konečná tramvaje)

Kam:   Zábřeh - Výškovice - Stará Bělá - Proskovice - Zábřeh (cca. 13 km)

Jelikož nám minulou sobotu počasí vůbec nepřálo, tak nabízíme naplánovaný výlet na tuto sobotu.
Ze Zábřehu půjdeme přes Bělský les do Výškovic, odkud budeme dál pokračovat přes Starou Bělou až do Proskovic. Tam se zastavíme na nějaké to jídlo či občerstvení. Z Proskovic pak půjdeme zpět do Staré Bělé, kde projdeme kolem jízdárny a přes Výškovické louky dojdeme zpět do Zábřehu.
Po výletě vás zveme na grilování. Bude to tak trochu oslava konce školního roku a začátku letních prázdnin. Těšíme se na Vás.


Bělským lesem jsme vyrazili nejdříve do Výškovic odkud jsme dál pokračovali přes pole do Staré Bělé. Kolem bažatnice jsme pak prošli lesem až do Proskovic. Tady jsme si chtěli dát jídlo ale restaurace U Floriána byla opět uzavřena - nějaká rekonstrukce. Na tuto restauraci máme nějak smůlu. Vydali jsme se tedy po cyklostezce do Staré Bělé, kde jsme se zastavili na jídlo a pití v restauraci U Matěje. Z restaurace jsme pak pokračovali kolem jízdárny ve Staré Bělé a po loukách došli zpět až do Zábřehu. Po výletě jsme společně poseděli u nás na zahradě a ugrilovali nějaké to maso k večeři. Počasí nám vyšlo a všichni ze zahrady odcházeli spokojeně a s úsměvem - tak to má být.