sobota 24. září 2016

Sportovní odpoledne

Kdy:      Sobota 24.9.2016 od 13:00 hřiště a zahrada u domu na ulici Přibylova 13, Ostrava- Kunčice

Díky naším "novým" známým se nabízí na tuto sobotu báječný nejen sportovní program. V areálu zahrady bude pro nás tento den k dispozici hřiště na tenis (popřípadě nohejbal), badminton, petang a ping-pong. Je zde také velká trampolína a samozřejmě krásně udržovaný trávník. V areálu jsou šatny, záchody, sprchy a kuchyňka. Nechybí tu také venkovní gril a posezení. O jídlo a pití bude postaráno. Samozřejmě zde po sportovním výkonu společně ještě posedíme. Nevím tedy co více si můžeme přát - snad jen aby nám vyšlo počasí. Tak že se uvidíme ve sportovním (samozřejmě i dospělí) v sobotu v Kunčicích. Těšíme na Vás.

Přijet je možno jak na kolech (kousek vlevo za mostem přes řeku Ostravici v Hrabové), tak pomocí MHD (zastávka Kunčice Škola - spoj č. 21, 81, 92) nebo autem (GPS 49.7935672N, 18.2848858E). 
Kdyby měl také někdo doma raketu na tenis (k dispozici budou pouze 2), tak ať ji vezme sebou - pro čtyřhru.


Sportovní odpoledne jsme si mohli užít jak kdo chtěl. Děti se nejvíce zdržovaly na trampolíně a nebo hrály badminton. Taťkové se zas především věnovali tenisu. Mamky si zase zahrály stolní tenis a petang. Všichni kdo chtěli si mohli také zastřílet na terč ze vzduchovky. Během odpoledne byly na stole připraveny dva druhy čerstvé domácí buchty a večer se grilovalo maso. K pití tu byly limonády a pro dospělé tu bylo navíc pivo a také slaďounký burčák. Myslím že se odpoledne vydařilo skvěle a hlavně nám vyšlo i počasí. Příště to určitě zopakujeme.